Artificial Intelligence

In het Nederlands Kunstmatige intelligentie, nu ook video`s en geautomatiseerde Chat Bots. Kijk naar korte voorbeelden, wanneer u meer hierover wilt weten stuur dan een Email. Ook deze diensten zijn betaalbaar. Niet als bij vele aanbieders maandelijkse kosten maar een éénmalige prijs zonder verrassingen. 

chatbot
Chat Bot Design

Een Chat Bot met of zonder animatie. Geen contract of maandelijkse termijnen zoals bij vele maar een vaste lage prijs zonder enige verplichting en met 1 klik vertalen naar 25 verschillende talen. Alles aangepast naar uw wensen. Er zijn verschillende opties, stuur een Email voor alle informatie.

Prijzen
video wit
ARTIFICIAL INTELLIGENCE VIDEO`S

Creëren van Hoogwaardige geanimeerde video's met Virtuele mensen voor diverse doeleinden.

Prijzen
Waarom ARTIFICIAL INTELLIGENCE

ARTIFICIAL INTELLIGENCE

Hoe Chatbots de wereld veranderen?

Welkom in een wereld waar complexe kunstmatige intelligentie, machine learning en gesprekssoftware uw bedrijf ten goede kunnen veranderen. Chatbots gebruiken natuurlijke taalverwerking en machine learning-technologie om complexe zakelijke interacties om te zetten in eenvoudige gesprekken.

Chatbot voor u!

ChatBot is een chatplatform waarmee ik geautomatiseerde conversaties kan toevoegen aan uw pagina, product, of service. ChatBot helpt meer leads aan te trekken, uw klantenservice te automatiseren en er is ook een animatie mogelijk die bezoekers van uw website verwelkomt.

Wat zijn de voordelen van het gebruik van chatbots?

Top 7 voordelen van chatbots voor uw bedrijf

 • Bijblijven met de trends: aanwezig zijn op berichtenplatforms.
 • Verbeterde klantenservice.
 • Verhoogde klantbetrokkenheid.
 • Consumentengegevens monitoren en inzichten verkrijgen.
 • Betere leadgeneratie, kwalificatie en koestering.
 • Gemakkelijkere benadering van wereldwijde markten.
 • Kostenbesparingen.

Animatie video’s

Animatie video’s zijn inmiddels een veel gebruikte marketingtool. Onder marketeers die video’s inzetten voor marketing laat 70% van hen explainer / promotie animaties maken. En met reden. Er zijn veel voordelen die een animatievideo bedrijven en organisaties biedt. Om de keuze voor een animatie makkelijker te maken, zet ik de voordelen op een rij, die iedere marketeer moet weten.

 1. Met een animatie maak je simpel wat complex is. Het is daarom enorm geschikt om ingewikkelde onderwerpen uit te leggen.
 2. In principe zijn de mogelijkheden grenzeloos en zijn er vrijwel geen beperkingen. Het kan een eigentijds, hippe ontwerpstijl hebben, een cartoon-comic ontwerp of juist een meer zakelijke stijl.
 3. Een animatie is helemaal virtueel. Alles wordt digitaal geproduceerd.
 4. Doordat bijna alles mogelijk is en de stijl geheel volgens huisstijl geproduceerd wordt, is dit een unieke video voor uw bedrijf of organisatie of persoonlijk. Uw boodschap, uw huisstijl, uw ideeën; alles wordt verwerkt in de animatie.

Breed inzetbaar

 • Publiceer op de website.
 • Verspreid via social media als social video.
 • Integreer de video in emailmarketing
 • Vertoon het op beurzen
 • Verrijk verkooppresentaties
 • Stel het beschikbaar aan dealers

En ga zo maar door. Er zijn dus enorme mogelijkheden. Op die manier professionaliseert een explanimation de marketing bedrijf breed. De kosten van een animatievideo laten maken, zijn eenmalig.

Kosten voor een animatie kunnen al snel variëren van € 250 tot € 4000 dus wilt u meer weten stuur dan een Email.   

Prijzen