Diensten

Zoekt u andere webdiensten neem dan even contact op via Email.

Diensten

een deel van mijn diensten

graphic-designer-1.png
Grafisch Design

Als grafisch ontwerper hou ik me bezig met de vormgeving van digitale producten, of ontwerpen voor gebruik in verschillende media. U moet hierbij denken aan: brochures, folders, affiches, flyers, nieuwsbrieven, video`s en websites. Ook de vormgeving van een beeldmerk, of huisstijl.

browser.png
Website Design

Enkele pagina. Ontwerpen van één pagina is een website die alle informatie over een enkele webpagina overbrengt. Statische websites. Dynamische website. Responsief ontwerp. Vast ontwerp.

pantone
DESIGN SYSTEEM

Een Design Systeem is een verzameling herbruikbare UI -componenten. Deze UI -elementen zoals knoppen en tekstelementen en andere elementen worden gebruikt en definiëren dat ik het hele ontwerpbestand kan hergebruiken . Dit maakt het ontwerp workflow eenvoudiger.

video wit
Artificial Intelligence video`s

Creëren van Hoogwaardige geanimeerde video's met Virtuele mensen voor diverse doeleinden.

layers.png
Layout Design

Layout ontwerp is het organiseren van tekst en afbeeldingen op een webpagina, nieuwsbrief, document of tweedimensionale pagina. Als Web ontwerper en grafische ontwerper pas ik grafische ontwerpprincipes en typografie toe om de inhoud van een pagina te organiseren of uit te stellen.

chatbot wit
CHAT BOT DESIGN

Een Chat Bot met of zonder animatie. Geen contract of maandelijkse termijnen zoals bij vele maar een vaste lage prijs zonder enige verplichting en met 1 klik vertalen naar 25 verschillende talen. Alles aangepast naar uw wensen. Er zijn verschillende opties, stuur een Email voor alle informatie.

voorbeeld