Webdesign

Creatief en Grafisch webdesign is belangrijk, de eerste indruk benadrukt het imago. De visuele presentatie krijgt zo meer aandacht. Daaronder valt ook presentatie van b.v promotie video`s om uw product of dienst in de schijnwerpers te zetten en aandacht van uw bezoekers aan te trekken en vast te houden.

Webdesign

Webdesign

Hoe ik Werk

Hoe ik werk

5 Stappen om uw website realiseren.
Stap 1

Uw wensen

Alvorens ik aan het werk ga, bespreken we samen wat de wensen zijn. Uw wensen zijn tenslotte het uitgangspunt. Na een grondige inventarisatie checken we of beide partijen

a. U als opdrachtgever.

b. Ik als uitvoerende partij.

Op één lijn zitten en of de juiste afspraken zijn gemaakt. Als dat helder is, ga ik aan de slag.

Stap 2

Gegevens aanleveren

Nadat akkoord ga ontvangt u van mij een Email met bevestiging van gemaakte afspraken waarin u alle wensen en inhoud kunt aanleveren. ( Teksten, Foto`s of ander materiaal )

Stap 3

Ontwerp en ontwikkeling

We zijn nu aanbeland in de belangrijkste fase. Nadat alle gegevens binnen zijn kan het echte werk beginnen. In deze fase wordt de website daadwerkelijk ontwikkeld en neemt uw website de gewenste vormen aan. Voor de complexe aanpassingen aan uw website blijf ik natuurlijk altijd beschikbaar. 

Stap 4

Evaluatie en goedkeuring

De website is bijna gereed! In een demonstratie aan u laat ik het voorlopige resultaat zien. Dit is voor u het moment om de laatste kleine aanpassingen door te laten voeren. Bent u als klant tevreden met het resultaat, dan wordt de website afgerond en online gezet. 

Stap 5

Laatste stap

De website staat online. Na afronding ontvangt u de toegangsgegevens zodat u zelf ook veranderingen kunt aanbrengen. Zijn er later toch dingen die u aangepast zou zien is dat geen probleem. U heeft zonder extra kosten altijd 2 uur tegoed voor meerwerk.